E-bike MIG-S

E-bike MIG-S

All Mountain E-Mtb od Ducati

Ducati MIG-S je určený pre tých, ktorí hľadajú agilný, výkonný a zábavný elektrický All Mountain bicykel určený na zdolanie akéhokoľvek trailu a zasitenie maximálnej zábavy v akýchkoľvek podmienkach. 

Verzia tohto modelu E-Mtb pre rok 2022 je doplenená vo svojej estetike s bezprecedentným športovým vzhľadom dizajnovaným Aldom Drudim. Technickým vylepšením je výkonnejší motor Shimano EP8 s krútiacim momentom 85Nm a aktualizovanými komponentami. Nové nastaviteľné odpruženie RockShox, 12 rýchlostná zadná prehadzovačka SRAM NX s presnejším a spoľahlivejším radením, výkonné a modulárne brzdy SRAM - to sú komponenty, ktoré s modelom MIG-S využijete pri každom vašom spoločnom dobrodružstve v teréne.

Hliníkový rám 

Kované a CNC obrábané diely s variabilnou hrúbkou hydroformovaných rúrok. Geometria rámu s hlavovým uhlom 66°, predĺženou hornou trubkou a 74,7° vertikálnou sedlovou trubkou zaisťujú efektivitu pedálovania, ako aj kontrolu nad bicyklom aj na tých najtechnickejších pasážach. 

Hlavné komponenty

Výkonné a modulárne brzdy SRAM Guide T12- rýchlostná zadná prehadzovačka SRAM NX (11-50T) a sedlová trubka značky KS zaisťujú skvelý výkon a bezpečnosť za každých podmienok. 

Nízke ťažisko

Batéria s kapacitou 630 Wh umiestnená pod spodnou trubkou, ako aj jej rýchle a jednoduché vybratie, zaisťuje veľmi nízke ťažisko, čo maximalizuje ovládateľnosť a stabilitu.

Motor Shimano EP8

Je benchmarkom vo svojej kategórii vďaka svojej nízkej hmotnosti 2,6 kg, kompaktným rozmerom a Q faktoru iba 177 mm. S maximálnym krútiacim momentom 85Nm a asistenčným pomerom až 400% zaisťuje táto pohonná jednotka veľkú asistenciu pedálovania s vždy plynulým, priamym a prirodzeným podaním pre úplnú kontrolu nad bicyklom. V kombinácii s aplikáciou Shimano E-tube Project App umožňuje systém EP8 pokročilé úrovne prispôsobenia charakteru motora vašim potrebám. Všetky modely E-Mtb značky Ducati sa dodávajú s dvomi prednastavenými profilmi: "dlhá jazda" a "rýchla jazda".

Shimano Etube Project App

Vďaka tejto aplikácii si môžete kedykoľvek prostredníctvom vášho smartfónu nastaviť aktuálne preferovaný charakter motora, upravením maximálneho krútiaceho momentu a načasovaním asistencie. 

Odpruženie RockShox

Nové vzduchové odpruženie (vidlica RockShox 35 RC a tlmič RockShox SuperDeluxe R) sú nastaviteľné a majú zdvih 150 mm vpredu a 140 mm vzadu, ideálne na bezpečné zdolávanie akéhokoľvek typu cesty a prekážky.

Pneumatiky a ráfiky

Diferencované ráfiky Thok e-plus s pneumatikami Pirelli Scorpion Enduro S 29" x 2,6 SmartGrip Hyperwall vpredu a Pirelli Scorpion E-MTB S 27,5" x 2,6 vzadu, vám umožňujú prekonať tie najťažšie prekážky, pričom majú vždy maximálnu priľnavosť v akomkoľvek teréne.

 

RÁM Hliník 6061, kované a CNC diely, hydroformované trubky
VEĽKOSTI         S-M-L-XL
MOTOR Shimano Steps Ep8 (250 Watt - 85 NM - 2.6 kg)
DISPLEJ Shimano - SC - E7000 LCD 
BATÉRIA Shimano - 630 Wh polointegrovaná
VIDLICA RockShox 35 RC Air, 150 mm, ladenie na mieru
ODPRUŽENIE RockShox Deluxe Select R air, 140 mm, ladenie na mieru
BRZDY Sram Guide T, 203 mm rotor
PREHADZOVAČKA       Sram NX, 12 rýchlostí
RIADIDLÁ Thok 780 mm 
KOLESÁ Thok e-plus - 29" predné - 27,5" zadné
PNEUMATIKY Pirelli Scorpion Enduro S, TR, SmartGrip, HyperWall
SEDANKA Ducati Fit

 

 


LEN OSOBNÝ ODBER V DUCATI BANSKÁ ŠTIAVNICA

Možnosť objednať aj vo veľkosti S - dodacia doba 30 dní.

Skladom
5 498,40 €
Značka:
Ducati
Počet ks v balení:
1

Podobné produkty