E-bike TK-01 RR

E-bike TK-01 RR

Najvyššia kvalita určená na najnáročnejšie použitie

TK-01RR je čistý adrenalín. Model E-Enduro zameraný na najextrémnejší off-road je vybavený motorom Shimano EP8 s krútiacim momentom 85 Nm. Každý prvok, od geometrie až po špičkové komponenty, ako je 12-rýchlostná prevodovkabrzdy Shimano XT, 180 mm vidlica Öhlins RXF38 a tlmič Öhlins TTX, sú prispôsobené na zvýšenie výkonu v každej situácii.

TK-01RR je top modelom radu Ducati E-MTB, E-Enduro bicykel s komponentmi a technickými riešeniami pre ešte extrémnejšiu enduro jazdu.

Hliníkový rám

S hydroformovanými, kovanými a CNC obrábanými dielmi má tento rám „enduro orientované“ geometrie charakterizované 75,5° sedlovou trubkou a 64,5° hlavovým uhlom, ktoré vám umožňujú prekonať akúkoľvek prekážku. Nová štandardná 1,8" kónická hlavová trubka poskytuje jedinečný dizajn a väčšiu tuhosť v oblasti riadenia, aby ste zvládli aj tie najnáročnejšie úseky pri najvyšších rýchlostiach. Znížená 783 mm stojka a zvislá spodná trubka, v ktorej je umiestnená 630Wh batéria, zaisťujú vynikajúcu ovládateľnosť zaručenú nízko položené ťažisko.

Hlavné komponenty

12-rýchlostná zadná prehadzovačka Shimano XT 10-51T, brzdový systém Shimano XT v kombinácii s kotúčmi Shimano 203 mm so systémom "Ice technologies" a sedlovka značky KS zaisťujú skvelý výkon a bezpečnosť za každých podmienok. Špeciálne karbónové riadidlá Renthal redukujú vibrácie a ponúkajú extra stupeň pohodlia.

Motor Shimano EP8

Je benchmarkom vo svojej kategórii vďaka svojej nízkej hmotnosti 2,6 kg, kompaktným rozmerom a Q faktoru iba 177 mm. S maximálnym krútiacim momentom 85Nm a asistenčným pomerom až 400% zaisťuje táto pohonná jednotka veľkú asistenciu pedálovania s vždy plynulým, priamym a prirodzeným podaním pre úplnú kontrolu nad bicyklom. V kombinácii s aplikáciou Shimano E-tube Project App umožňuje systém EP8 pokročilé úrovne prispôsobenia charakteru motora vašim potrebám. Všetky modely E-Mtb značky Ducati sa dodávajú s dvomi prednastavenými profilmi: "dlhá jazda" a "rýchla jazda".

Shimano Etube Project App

Vďaka tejto aplikácii si môžete kedykoľvek prostredníctvom vášho smartfónu nastaviť aktuálne preferovaný charakter motora, upravením maximálneho krútiaceho momentu a načasovaním asistencie. 

Tlmiče Öhlins

Jednoducho to najlepšie, čo je na trhu dostupné, výsledok všetkých skúseností Öhlins s pretekaním. Vzduchová vidlica Öhlins RXF38 s 38 mm podperami a 180 mm zdvihom. Rekalibrovaný dvojpiestový, trojkomorový systém vzduchových pružín vidlice umožňuje rýchle, jednoduché a úplné nastavenie. Vzduchom na mieru vyladený tlmič Ducati Öhlins TTX, zdvih 170 mm s Horstovým štvoruholníkom TPS (progresívny systém Thok). Vidlica a tlmič sú nastaviteľné v kompresii pri vysokých a nízkych rýchlostiach.

Kolesá

Hliníkové ráfiky Crankbrothers Synthesis v rôznych veľkostiach (29" x 31 mm vpredu, 27,5" x 35 mm vzadu) s pneumatikami Pirelli Scorpion Enduro S 29" x 2,6 SmartGrip Hyperwall vpredu a Pirelli Scorpion E-MTB S 27,5" x 2,6 vzadu. Diferencovaná veľkosť kolies vám umožňuje prekonať tie najťažšie prekážky s ľahkosťou a maximálnou zadnou trakciou.

RÁM Hliník 6061, kované a CNC obrábané prvky, 1.8" hlavová trubka
VEĽKOSTI S-M-L-XL
MOTOR SHIMANO Steps EP8 - 85 Nm, 250W, 2,6 kg
BATÉRIA SHIMANO 630 Wh (integrovaná)
DISPLAY SHIMANO - Displej SC-EM800 LCD 
ODPRUŽENIE 

Predná vidlica: Öhlins - RXF38 Air TTX18, Boost - 29", zdvih 180 mm, nastavenie kompresie a odskoku HS/LS

Zadný tlmič: Öhlins - TTX Air, zdvih 170 mm, ladená na mieru Ducati

BRZDY SHIMANO Deore XT s rotorom Ice Technologies, priemer 203 mm
KĽUKA FSA - 165 mm s prevodníkom 34T
HRIADEĽ Ducati - CNC Alloy 35 mm, 45 mm dĺžka
KOLESÁ Predná strana: CRANKBROTHERS Synthesis - Zliatina 29 "x 31 mm
Zadná strana: CRANKBROTHERS Synthesis- Zliatina 27,5" x 35 mm
PNEUMATIKY Predné: PIRELLI - Scorpion Enduro S, TR, SmartGrip, HyperWall 29 "x 2,6
Zadné: PIRELLI - Scorpion E-MTB S, TR, SmartGrip, HyperWall, 27,5" x 2,6
PREHADZOVAČKA SHIMANO - Deore XT 12 S
PREHADZOVACIA PÁČKA         SHIMANO 12 SLX
RIADIDLÁ karbón 35 mm, zdvih 20 mm, šírka 800 mm
SEDLOVKA KS - nastaviteľná
SEDLO Ducati Fit - Cr.Mo rail
PEDÁLE Zliatina

 

 


LEN OSOBNÝ ODBER V DUCATI BANSKÁ ŠTIAVNICA

Možnosť objednať aj vo veľkostiach S, M a L - dodacia doba 30 dní

Skladom
7 689,60 €
Značka:
Ducati
Počet ks v balení:
1

Podobné produkty